Miejsce pochodzenia:
Chiny
Nazwa handlowa:
NSK NTN Z&H
Numer modelu:
NUP206
![]()
![]()
![]()
| Oznaczenia | Waga |
| kg | |
| RNU1014M | 0.514 |
| RNU1017M | 0.716 |
| RNU2312M | 2.41 |
| RNU1018M | 0.983 |
| RNU218M | 2.07 |
| RNU218J | 1.77 |
| RNU2218M | 2.89 |
| RNU2315M | 4.79 |
| RNU1024M | 2.31 |
| RNU220M/YB2 | 2.64 |
| RNU222M | 3.85 |
| RNU224M | 4.64 |
| RNU1030M | 3.64 |
| RNU226M | 5.50 |
| RNU1934M | 2.82 |
| RNU228M | 6.96 |
| RNU1036M | 7.78 |
| RNU3064X3ZW/HAP55S2YA3 | 49.5 |
| RN606M | 0.357 |
| RN606M/YB2 | 0.507 |
| RN606J/YA7 | 0.284 |
| RN606M/YA7 | 0.481 |
| RN606TN1 | 0.261 |
| RN309M | 0.580 |
| RN311E | 1.07 |
| RN312M | 1.27 |
| RN218M | 1.73 |
| RN219M | 1.95 |
| RN222M | 3.19 |
| RN628M | 1.39 |
| RN228M | 5.73 |
| RN328M | 13.2 |
| RN330M | 16.1 |
| RN336M/YB2 | 26 |
| RN338M | 30.7 |
PODWÓJNE ŁOŻYSKO WALCOWE NR:
| Oznaczenia | Waga | Oznaczenia | Waga |
| kg | kg | ||
| NJ310E+HJ310E | 1.48 | NU2232WBQ1/YB2+HJR | 27.1 |
| NJ2312M+HJ2312 | 3.64 | NU2332M+HJ2332 | 57.5 |
| NJ2313M+HJ2313 | 3.99 | NJ2332M+HJ2332 | 57.6 |
| NJ416M+HJ416 | 8.68 | NU2332M/C9+HJ2332 | 57.6 |
| NJ417M+HJ417 | 10.2 | NU2236M+HJ2236 | 33.4 |
| NJ318Q1+HJ318 | 6.63 | NU336M+HJ336 | 45.9 |
| NJ419M+HJ419 | 15.2 | NU238M+HJ238 | 23.7 |
| NJ320Q1+HJ320 | 9.64 | NU338M/C9+HJ338 | 54 |
| NJ322M+HJ322 | 13.0 | NU338M+HJ338 | 52.9 |
| NJ322Q1+HJ322 | 13.0 | NU1040M+HJ1040 | 16.0 |
| NJ224M+HJ224 | 7.07 | NU240E+HJ240E | 28.2 |
| NU328M+HJ328 | 22.8 | NU2340M+HJ2340 | 102 |
| NJ2330M+HJ2330 | 45 | NU340M+HJ340 | 61.8 |
| NU2330M+HJ2330 | 44.3 | NU244M+HJ244 | 38.6 |
| NU232M+HJ232 | 15.8 | NU344M/C9+HJ344 | 81.6 |
| NU2232WBQ1/YB2+HJR2 | 26.5 | NU344M+HJ344 | 80.1 |
| NU2232WBQ1/YB2+HJR1 | 27.1 | NU1072M+HJ1072 | 73.6 |
| NU1092+HJ1092 | 124 |
ZhongHong Bearing Manufacturing Co. Ltd jest firmą produkcyjno-sprzedażową łożysk,
firma posiada wieloletnie doświadczenie w zakresie wsparcia łożysk i usług przemysłowych w branży.
Rodzaje obejmują: łożyska kulkowe zwykłe, łożyska przegubowe, łożyska stożkowe, łożyska walcowe i tak dalej Nasze produkty są szeroko stosowane w obrabiarkach, kopalniach węgla, kolejach, przemyśle naftowym, drukarniach, elektrowniach, statkach, lotnictwie, samochodach i innych gałęziach przemysłu.
Nasz zakład jest wyposażony w w pełni nowoczesny, zamknięty, bezpyłowy warsztat i magazyn, z ulepszoną technologią wykrywania.
Pozwala to na produkcję wielu wysokiej jakości łożysk i dotrzymanie terminów dostaw klientom. Wszystkie produkty mogą spełniać wiele zaawansowanych międzynarodowych standardów dzięki wysokiej jakości stali i pełnemu testowaniu.t.
![]()
![]()
![]()
Szczegóły pakowania:
1. Tubka+karton+paleta
2. Pudełko papierowe+karton+paleta
![]()
1. Dostępne OEM dla różnych modeli i marek łożysk
2. Dostosowanie niektórych produktów niestandardowych w celu spełnienia specjalnych wymagań klientów
3. Wszystkie łożyska wykorzystują stal łożyskową o wysokiej zawartości chromu GCr15, aby zapewnić wysokiej jakości produkty dla każdego klienta
4. Dostosowanie opakowania zgodnie ze specjalnymi wymaganiami klientów
5. Bezpieczna, szybka i tania dostawa w celu zaspokojenia pilnych potrzeb klientów
Pytanie 1: Czy jesteś producentem czy firmą handlową?
Odpowiedź 1: Jesteśmy producentem
Pytanie 2: Jaki jest MOQ?
Odpowiedź 2: Zazwyczaj Twoje MOQ wynosi około 3000 sztuk/kolor. Skontaktuj się z nami w celu uzyskania wyceny nazamówienia poniżej 3000 sztuk, a my zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby Ci pomóc.
Pytanie 3: Czy mogę otrzymać próbki?
Odpowiedź 3: Oczywiście, zazwyczaj udostępniamy istniejącą próbkę za darmo, jednak musiszpokryć opłatę ekspresową, a jeśli masz specjalne życzenie, pobierzemyopłatę za specjalne ustalenia, a opłata ta jest zwracana, gdy zamówienie osiągnieokreśloną ilość.
Pytanie 4: Jaki jest czas dostawy Twoich produktów?
Odpowiedź 4: Zazwyczaj czas dostawy wynosi 30 dni po potwierdzeniu zamówienia i szczegółów. Czasdostawy zależy od ilości zakupu i sezonu produkcyjnego.
Pytanie 5: Jak Twoja fabryka radzi sobie z kontrolą jakości.
Odpowiedź 5: Jakość jest priorytetem, przeprowadzimy 100% kontrolę jakości przed wysyłką.
Pytanie 6: Jakie są Twoje warunki płatności?
Odpowiedź 6: Zazwyczaj T/T, ale akceptujemy również L/C, PAYPAL. W przypadku produkcji masowej:30% zaliczki przed produkcją masową, 70% przed wysyłką.
Pytanie 7: Czy możemy użyć własnego logo i projektu?
Odpowiedź 7: Tak, możesz. Możemy wykonać Twoje logo lub projekt zgodnie z Twoją prośbą.
Pytanie 8: Kiedy mogę otrzymać cenę?
Odpowiedź 8: Zazwyczaj wyceniamy w ciągu 24 godzin od otrzymania zapytania. Jeśli jesteś bardzopilny, aby uzyskać cenę, zadzwoń do nas lub skontaktuj się przez Trade Manager, abyuzyskać szybką odpowiedź. Proszę zadzwonić do nas lub poinformować nas w e-mailu, abyśmytraktowali Twoje zapytanie jako priorytet.
1. Musisz zapłacić z góry
2. Możesz użyć West Union
3. L/C w zasięgu wzroku
4. 30% T/T z góry. 70% w stosunku do kopii B/L
1. Łożysko walcowe
2. Łożysko kulkowe oporowe
3. Łożysko walcowe oporowe
4. Łożysko stożkowe
5. Łożysko walcowe sferyczne
6. Łożysko kulkowe samonastawne
7. Łożysko kulkowe skośne
8. Łożysko przegubowe
![]()
![]()
![]()
Ashley
Telefon służbowy: +8618906444006
WhatsApp: +8618906444006
WeChat: +8618906444006
E-mail: gzzhbearing@163.com
Wyślij do nas zapytanie